sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulupuu on rakennettu..

Aiempina vuosina on meillä joulukuusi tuotu sisälle vasta aatonaattona. Nyt kuitenkin olimme molemmat miehen kanssa tahoillamme ajatelleet että voisihan sen aikaisemminkin tuoda, joten menneellä viikolla sitten isot lapset lähtivät isän kanssa yhtenä iltana kuusta kaatamaan. Komean kuusen pimeästä metsästä olivatkin saaneet valittua.. Tänä vuonna joulukuusen koristeet ovat pääasiassa itse tehtyjä. Paperinarupallot itse tekemiäni.
 Tähtinauha on poikien viime - tai edellisvuonna koulussa tekemä. Punaisesta paperista leikatut tähdet on pujotettu niineen.
 Viime jouluksi tein pieniä vanulla täytettyjä sydämiä harmaasta ja punaisesta pellavasta. Kaikkiin sydämiin laitoin pitsinauhaa ja osaan kiinnitin vielä nappeja lisäksi. 
 Kolmasluokkalaiset olivat askarrelleet tällaisia kiekkoja joulumyyjäisiin. Vaikka emme päässeetkään noihin myyjäisiin paikanpäälle niin saimme myöhemmin ostaa heidän tekemiään askarteluja. Nämä olivat jotakin kevyttä massaa, johon oli painettu pitsikuvio - en oikein ottanut poikien selostuksesta selvää, että millä.. Mutta kauniita kuusenkoristeita kuitenkin!
Kuusi oli tietenkin hivenen liian iso siltään meidän matalaan tupaan, joten mies sahasi vielä kotipihassa kuusesta pätkän pois. Minähän tietenkin käytin tilaisuuden hyväksi ja tein havuista kranssin. Kranssi odottelee vielä sisällä naulassa että sille saadaan ulko-oveen paikka. En halunnut laittaa kranssiin mitään koristeita, vain vähän lumisprayta.
Kolme yötä jouluun on...

Ps. Huomatkaa; olen oppinut käyttämään kuvanmuokkausohjelmaa.. :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita koristeita teillä kuusi pullollaan! Meilläkin mies kantoi juuri kuusen sisälle, mutta odotellaan vielä hetki koristelujen kanssa. Hauskaa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! :) Hauskaa joulua myös sinulle!

   Poista
 2. Ihana kuusi ja täynnä kauniita koristeita. Ihanaa joulua teille:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuusi on kyllä komea ja tuuhea. Hyvää joulua myös sinulle Kanneli! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..