keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Peplum-tunika

Viime aikoina blogeissa ja kaupoissa on näkynyt paljon peplum-helmaisia paitoja/tunikoita. Nyt sain minäkin tehtyä oman versioni. Tilasin kankaita kylläkin pipoja varten, mutta en voinut olla leikkaamatta tästä kuosista kappaleita myös pienimmän tytön paitaa varten, kun kuosi oli mielestäni oikein passeli peplum-malliselle paidalle. (Pipojakin sain kuitenkin vielä neljä kappaletta tästä kankaasta..)
 Etukappaleella sauman kohdalla kuvion kohdistus ei mennyt ihan putkeen. Takakappale näyttää hiukan paremmalta.. Neiti kylläkin useimmiten pukee paidat päälleen väärinpäin joten haitanneeko tuo mitään.. :)
 Tarkoitus oli laittaa kaulukseen vihreää resoria, mutta heitin ajatuksissani juuri ennen ompelun aloittamista sen vihreän resorin pesukoneeseen.. Ei muuta kuin kaivamaan jotakin muuta soveliasta. Löytyi valkoista joka sopikin tähän ehkä jopa paremmin kuin se vihreä olisi sopinut.
Tänään olikin oikea ompelupäivä, kun tämän lisäksi sain ommeltua toiselle tytölle mekon ja vielä lisäksi parisenkymmentä pipoa.. Mutta niistä sitten omat postaukset aikanaan..
 
Kaava: Ottobre 1/2015 "Peplum"-tunika 98cm
Kankaat: kangastukku.com ja resori laatikon kätköistä


2 kommenttia:

  1. Peplum- helmaiset tunikat ja mekot on niin kauniita, niinkuin tämä sinunkin:) Minustakin valkoinen resori sopii kauniisti kuosiin, jotenkin niin raikas tuo valkoinen. Olet saanut kovasti ommeltua, ihanaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo valkoinen on ehdottomasti parempi kuin vihreä olisi ollut. Onneksi kävi näin kuin kävi! :) Kiitoksia Kanneli! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..