maanantai 24. heinäkuuta 2017

Mansikkatyyny

Taas kävi niin, että mielenkiintoinen, uusi tekniikka ja sen opettelu vei mennessään.. Työkaverille tekemieni istuintyynyjen jälkeen löysin itseni useat kerrat etsimästä paper piecingistä kertovaa kirjallisuutta, ideoita ja ilmaiskaavoja. Jollain tällaisella etsintäkierroksella löysinkin kivan ja kesäisen mansikka-aiheisen kaavan (täältä). En kuitenkaan siihen hätään päässyt mihinkään kaavoja tulostamaan ja niinpä piirtelin kaavat kuvan perusteella itse. Mittasuhteet eivät ehkä ole alkuperäisen kaavan kanssa samat, mutta ehkäpä tämän minunkin tekeleeni mansikaksi tunnistaa? Mielenkiinnolla odotin työn edetessä, olinko osannut numeroida ompelujärjestyksen oikein - ja kaikeksi onneksi olin! :)
Tein tilkusta sitten pienen tyynyn ja siitä tuli niin kiva, että tein vielä toisen samanlaisen. Tyynyt saivat syntymäpäivälahjoikseen kaksi kummityttöämme. ❤

Kaava: täältä
Kankaat: tilkkulaatikoista

8 kommenttia:

 1. No hei ihan mahtavaa, ihanan pirteät tyynyt!!! Ja todellakin tunnistaa mansikaksi ja nyt kun pääsit piirtämisessä alkuun niin voit alkaa suunnitella muitakin malleja :). Täälläkin on tehty pieniä tilkkutöitä, ehkäpä blogissa ovat vielä tällä viikolla ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olispa se kivaa osata näitä suunnitella.. (Tai ihan vaan tehdä muiden suunnittelemia.. Tahtoo vaan aikapula vaivata.)

   Poista
 2. Tulipa nätti, oikea kesätyyny :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäinen tyyny! <3 Huippu, kun jaksat aina innostua uusista tekniikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Uutta on aina kiva oppia ja jotkut tekniikat vaan on sellaisia joista innostuu vähän enemmänkin! ❤

   Poista
 4. Onpas ihana tyyny! Ihanaa kun maailma on pullollaan mitä hienompia tekniikoita ja ideoita 😊

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..