torstai 16. marraskuuta 2017

Ruusut repuksi


Vuoden odotetuin tapahtuma, Tampereen Kädentaitomessut, on tulevana viikonloppuna.. ❤ Ajankohtahan on merkattu kalenteriin heti alkuvuodesta, mutta silti havahduin vasta viikkoa ennen messuja siihen, ettei mulla ole riittävän isoa laukkua ja olemassa oleva reppukin on niin ruma... Sunnuntai-illan surffailin sitten netissä ja etsin reppuun kaavoja.. Löysin Villa&Villa -blogista hyvät ja selkeät ohjeet ja tiistai-iltana reppuni oli valmis! :)

Ruusu-kangas on parin viikon takainen 2,5€:n kirppislöytö. Niin mun näköinen ja -värinen, että lähti mukaani vaikken tiennytkään mitä siitä tekisin. Maltoin sentään mieleni ja toisen samanlaisen palan palautin vielä ostoskärrystä takaisin hyllyyn. Ei makeaa mahan täydeltä.. ;)

Muutkin käytetyt kankaat on joko kierrätettyjä, lahjoituksia tai ylijäämää muista jutuista, sisuksiin silputtu retkipatjakin löytyi valmiiksi kotoa. Varta vasten lähdin Eurokankaasta hakemaan vain reppusolkia ja nylonnauhaa.. Niillekin hintaa tuli samaiset 2,50€.. Yhteensä repun tarvikkeet siis kustansivat 5€..

Tämä oli nykyisellään harvinaisen nopeasti valmistunut ompelus. Kiitos selkeiden ohjeiden ja niin lähellä häämöttävän takarajan..

Messuille olen uuden reppuni kanssa lähdössä lauantaiksi ja ostosteni täytyy mahtua repun sisään (siksipä ihan vain varmuuden vuoksi tein repusta ihan pikkuisen suuremman kuin ohjeessa oli)..
Nähdäänkö messuilla? Nykäisepä hihasta. :)

10 kommenttia:

 1. Tosi hienon repun oot tehnyt 👌 Mukavia messuja 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä messuja on kyllä odotettu... :)

   Poista
 2. Kyllä on kiva reppu, eikä uskoisi sitä noin pienellä summalla valmistuneeksi.

  VastaaPoista
 3. Voi että on ihana reppu ♥

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on soma reppu! 😍

  VastaaPoista
 5. Olipa sulla hyvä tuuri, kun löysit noin edukkaan reppukankaan ja kaunis reppu siitä tulikin! Messuilla on kyllä aina inspiroivaa käydä, minä kävin vaihteeksi sunnuntaina, olikin mukavan rauhallista silloin 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin näin, kun aina harmittelen että muut kyllä tekee hienoja Löytöjä kirppiksillä ja mää en koskaan.. :) Sunnuntai olisikin varmasti rauhallisempi päivä messuilla olemiseen, mutta hyvin sinne lauantain vilinään silti sekaan mahtui. :) Ja ostoksetkin melkein mahtuivat kaikki reppuun.. ;)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..