torstai 30. lokakuuta 2014

Naamiaisasut Halloween-juhliin

Tytöillä oli eilen kerhossa Halloween-juhlat. Viesti juhlista tuli jo hyvissä ajoin viime viikolla ja visio toisesta noita-akan mekosta (vihreästä, leveähelmaisesta) tuli heti mieleen. Ja kangaskaapilla penkoessa muotoutui ajatus siitä toisestakin..
 
Vihreän mekon helma on omasta toppi-mallisesta juhlapaidasta (joka itse asiassa on ihan liian iso, enkä oikein käsitä kuinka olen joskus niin ison paidan hankkinutkin ja vieläpä käyttänyt ihmisten ilmoilla sellaista)! Punaisen mekon alaosa on vanhasta pitsiverhosta.
 
Molemmissa mekoissa oleva musta yläosa on joskus aikoinaan Jyskistä ostamaani polyesteriveluuria, aivan inhottavaa, sähköistä materiaalia.. Olen kankaan silloin aikoinaan ostanut jotakin naamiaisasustetta varten ja sopivan kokoinen pala sitä oli jäänyt käyttämättä.. Sitä samaista kangasta saa muuten edelleenkin Jyskistä useissa väreissä. On aika edukasta ja käypää juuri tälläisiin tarpeisiin (klik)..
 
Koristenauhat taas on ystävältä saatuja. Punainen nauha on ollut kaapissani jo hetken aikaa, mutta eihän se tuohon vihreään mekkoon olisi sopinut, varsinkaan kun tiesin että tuota vihreääkin löytyy.. Niinpä kävin lainaamassa vielä vihreääkin nauhaa.. Nauhat ompelin käsin. Ja sitten vielä noidanhatut päähän ja menox! :) Hauskat juhlat oli kuulemma ollut!
 

Yläosaan käytetty Ottobren 1/2014 kaavaa "Owl Princess", muuten vapaasti saksittu..

8 kommenttia:

 1. Voi miten mahtavat asut :) Värit on jotenkin niin teemaan sopivia. Onhan se mukava mennä juhliin, kun on upeat naamiaisasut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit sopii minustakin noita-akan asuihin, mutta kyllä ne tytöt vaan prinsessapuvuista koko ajan puhuu.. ;) Kiitos Kanneli!

   Poista
 2. Oletpa ollut ahkera, kun olet saanut kaksi pienen noita-akan asua tehtyä, hurmaavat noidat! Minulla ei nyt puhti riittänyt uusien rooliasujen tekoon, ehkä sitten vappuna taas :) Olen koristenauhojen ystävä, joten katseeni kiinnittyi heti noihin upeisiin nauhoihin. Kyllä näistä asuista on tyttösille varmasti pitkään iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauhat on minustakin aivan ihania! Kyllä näitä joka päivä pidetään, milloin ollaan noita-akkoja, milloin prinsessoja.. :) Kiitos Krista!

   Poista
 3. Hienot rooliasut! Mahtava, kun olet saanut kierrätettyä näihin. Jyskistä minäkin olen joskus mm. fleecepeittoja ostanut naamiaisasuihin, mukavan halpaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rooliasuihin käytän mielellään jotakin kierrätettyä tai edullisesti ostettua..

   Poista
 4. Voi kun on nätit mekot! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..