maanantai 29. joulukuuta 2014

Joululahjat koukulta ja puikoilta

2- ja 3- vuotiaat kummityttömme Hilma ja Aada saivat joululahjaksi virkatun herkku-setin. Setteihin virkkasin donitseja, dominokeksejä, puuvillaisen tiskirätin ja huopalevystä tein pannunaluset. Yhdestä kerästä sai neljä donitsia, mutta koska yksi donitseista oli koekappale ja meni omille tytöille leikkeihin, toiseen settiin tuli vain kolme donitsia. Donitseissa, kekseissä ja pannunalusen reunassa lankana Novitan Miami, tiskiräteissä Novitan Kotiväki.
Anoppi sai joululahjaksi Novitan Pampulasta neulotun röyhelöhuivin. Mies totesi tämän nähdessään että "ihan meidän äidin värit".. :) Samanlaisen ja -värisen huivin sai ennen joulua pyöreitä täyttänyt, ikäkriisiä poteva kaverini syntymäpäivälahjaksi.
Harmikseni en ole yhtään ehtinyt tekemään lapasia tai sukkia. Kokeiltavien listalla olisi ainakin yhdet virkatut lapaset. Ainakin joulukiireet on nyt ohi joten luulisi aikaa löytyvän.. :)

Ps. Edellisessä postauksessa joulun ommellut lahjat..


4 kommenttia:

  1. Mahtavat herkut! Niin aidon näköisiä, näillä kelpaa kyllä leikkiä. Röyhelöhuivi olisi kyllä minunkin anopin mieleen, samat värit kävisivät hänellekin. Ehkä ensi vuonna sitten :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä oli tosi kiva virkkailla pitkin syksyä ja olivat olleet mieleisiä. Röyhelöhuiveihin olen nyt hamstrannut lankoja oikein urakalla joten näitä saisi nyt alkaa urakoimaan.. :) Kiitos Hanna Mi! :)

      Poista
  2. Näitä syötäviä herkkuja minunkin pitäisi tehdä, mutta nyt ei kai ole ruskea muodissa, kun sitä oikeaa suklaanruskeaa lankaa ei löydy kaupoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun pitäisi muutamia dominoita tehdä kaappiin varalle yllättävien synttärikutsujen tms. varalle.. Minulla on vielä jokin pieni kerän loppu suklaanruskeaa, onpa tosi harmi jos ei sitä väriä kaupoista nyt saa.. :( Toivotaan että sitäkin väriä tulee pian taas valikoimiin! Kiitoksia Johanna! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..