sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Täytekakkua serkusten juhliin

Juhlimme tänään poikamme Kasperin 7v ja Ansa-serkun 5v synttäreitä sukulaisten voimin. Pitkästä pitkästä aikaa tein täytekakkua, ja olipas mukavaa.. Alkuviikosta tein koristeet kuivumaan, eilen paistoin ja täytin pohjat ja tänä aamuna sitten päällystin ja koristelin. Mukavat synttärit saatiinkin viettää, kiitos kaikille!
 
 

 
 
 
Kakussa 15 munan kaakaopohjat
välissä:
4 prk ananasmurskaa
1 iso tölkki persikkaa
2 ½ dl Flora Vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
kuorrutus:
7 ½ dl Flora Vispiä
kaakaojauhetta
sokeria
vaniljasokeria
koristeet:
sokerimassaa
 

 
Onnea Kasperi 7v ja Ansa 5v!

6 kommenttia:

  1. Voi miten hieno kakku, mahtavat koristeet. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Pitkästä aikaa iski innostus oikein koristeiden väsäämiseen :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitoksia! Syksyistä tunnelmaa tähän yritin hakeakin.. :)

      Poista
  3. Kaunis kakku...ihanan väriset nuo lehdet ja söpö siili... täytteet kuulostavat herkulta... teitkö aineksista seoksen vai laitoitko kerroksittain? Harvemmin tulee tehtyä suklaisia/kaakaolla maustettuja kakkuja, vaan kaunis on kyllä pinnankin väril

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekoitin ananasmurskan ja pieneksi pilkotut persikat ensin keskenään ja levitin kakulle. Vain aavistuksen kostutin pohjia sitä ennen, kun hedelmämurskassa oli melko paljon lientä mukana.. Vaahdotettu Flora Vispi ja joukkoon sekoitettu appelsiinituorejuusto hedelmäsoosin päälle.. Omasta mielestäni täytteisiin olisi sopinut paremmin vaalea pohja, mutta syöjät olivat tuon tumman pohjan kannalla.. :) Minä olen tykästynyt tuohon kaakaolla maustettuun kermaan, ja se kaakao jämäköittää kermaa hieman.. Varsinkin jotakin muuta kuin Flora Vispiä käyttäessäni koetan saada kaakaota hujautettua mukaan jos kakkuun vain tumma päällys sopii.. :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..