lauantai 11. lokakuuta 2014

Pannukakkua

Dementiaa ilmassa? Tein pannaria samalla tuttuakin tutummalla ohjeella kuin aina. Ja unohdin taikinasta sokerin! Mittailin aineet ulkomuistista ja ohjekin olisi ollut jääkaapin seinässä ihan kaivamatta esillä, mutta näin vain pääsi käymään.. Ja oli jo toinen kerta kuluvalla viikolla kun näin kävi - nimittäin toissapäivänä unohdin siskonmakkarakeitosta lihaliemikuutiot.. Taitaa muutama valvottu yö hiukan pätkiä muistia!
 
Pannukakku
 
1 l maitoa
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl ruokaöljyä
6 dl vehnäjauhoja
 
Sekoita kaikki aineet sekaisin käsivispilällä vispaten. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista 225 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia.
 
***
 
Olen viime viikkojen aikana saanut ensimmäiset kaksi lukijaa. Oikein lämpimästi tervetuloa! :)

2 kommenttia:

  1. Minä en olekaan ennen törmännyt tällaiseen pannukakku ohjeeseen! On varmasti hyvänmakuista, pitäisi joskus kokeilla tällaista makeampaa versiota. Minä teen samalla millä mummotkin aikoinaan :). Meidän versioon tulee itseasiassa vain vehnäjauhoja, munia, maitoa ja suolaa. Ja muniakaan ei aina, jos saa ternimaitoa. Mies syö pannarit nimittäin voin kanssa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en muulla ohjeella oikein osaakaan tehdä.. :) Välillä kaipaan sellaista "tavallista" pannukakkua, mutta en osaa tehdä siitä sellaista kuin haluaisin.. Tällä ohjeella pannarin pinta on sellainen kivan rapsakka.. Ei kaipaa kyllä välttämättä mitään hilloja päälleen.. Hmm, pannari voin kera? No, kukin tyylillään! :) Kiitos Hanna Mi!

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..