sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Makrameeamppeli seinälle

 

Ensimmäinen makrameetyöni, amppeli seinälle. Makrameen kokeilu on ollut mulla haaveena vaikka kuinka pitkään, mutta vasta nyt ehdin kokeilla. En löytänyt mieleistä mallia, mihin olisi ohje valmiina ja niinpä lähdin pelkän kuvan perusteella opettelemaan. Siskolle lähetin kuvan mitä lähdin tavoittelemaan ja hän kertoi mitä solmuja työssä oli käytetty. Sitten etsin ohjevideot tasosolmun, kaksoistasosolmun ja kohosolmun tekemiseen. Ikinä en oo mitään purkanut ja tehnyt uudelleen niin monta kertaa kuin tätä, mutta niin vain sain valmiiksi ja tykkään lopputuloksesta. 
Viherkasvi enää puuttuu. 😊

***

Muokattu 3.2.2021.. Nyt on ruukussa myös viherkasvi, kääpiökissus..



6 kommenttia:

  1. Oho, täällähän on päästy kunnolla vauhtiin makrameessa. Oot kyllä ihailtavan taitava, kun heti ensimmäisessä ohjeessa osasit soveltaa. Mää oon päässyt makramee-haaveissa niin pitkälle, että mummin ikivanhat sukkanauhapidikkeet olisivat täydellisiä minimakremeelle. Mutta ei ole oikein mitään järkeä ostaa isoa lankakerää minityötä varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solmut oli onneksi helppo oppia, kun ensin sai tietää mitä solmuja alan opettelemaan.. Mutta melko monta kertaa sain purkaa ja taas uudelleen aloittaa.. :D Tää oli kyllä kivaa puuhaa, tämä ei varmasti jää viimeiseksi makrameetyöksi.. :)

      Poista
  2. Tää onkin tosi makee tällainen seinäversio, tykkään!

    VastaaPoista
  3. Huippu! <3
    Hieno lopputulos. Sisukkuus palkittu.
    Minuakin kiinnostaisi tämä tekniikka.
    Kranssista haaveilin, mutta nyt niin monta rautaa jo tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeile kun ehdit, on koukuttavaa puuhaa.. :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..