perjantai 20. maaliskuuta 2015

Unohtunut Body

Tämän bodyn sain valmiiksi jo muutama viikko sitten. Olin kuvannutkin jo, mutta nämä kolmet synttärit sekä työt on sekoittanut niin pasmoja että on unohtunut laittaa se tänne.. Bodyn kangas on isommalle pojalle tehdyn trikoopaidan jämistä ja vaikka taas tein niin ison kuin kangasta riitti, ei tämä ihan mahdu nuorimmaiselle.. Tämäkin siis odottelee kaapissa kenelle lopulta päätyy..
 
 Kaava: Ottobre 1/2006, koko 62 cm
Kankaat: Lasten Taikamaa
Nepparit: kangastukku.com
 
Tämä ja ens viikko on mun työviikot. En ole ehtinyt saati jaksanut edes ajatella ompelemista. Ensi viikolla on sentään muutama arkivapaa ja odotukset onkin korkealla ompelun suhteen! :) Selvennykseksi vielä, kun mainitsen välillä työviikon ja välillä kotiviikon; eli olemme ystäväni kanssa vuorotellen töissä aina kaksi viikkoa kerrallaan. Toisen ollessa töissä toinen hoitaa sekä omat että toisen lapset. Ainakin näin alkuunsa järjestely on toiminut hyvin. :)


4 kommenttia:

 1. Ihana body tämäkin :) Onpa teillä kiva työkuvio ja lasten hoito järjestynyt noin mukavasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kanneli! :) Lastenhoidon vuoksi tätä järjestelyä lähdimme kokeilemaankin. Se on kiva että se vielä toimii hyvin! :)

   Poista
 2. Kivan reipas body! Ihan mahtava työjärjestely teillä, tuollainen helpottaa kummasti arkea ja hoitokuvioiden järjestelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! :) On tämä astetta helpompi järjestely. Paljon mielekkäämpää jättää pienetkin hoitoon kun on niin tuttu hoitaja. Ja onneksi on sama keikkatyöpaikka molemmilla niin töiden puolestakin tämä onnistuu.. :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..