keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Puutarjotin kahvoilla

Etsiskelin puista, kahvallista tarjotinta, mutta en oikein löytänyt mieluista mistään. Niinpä marssin kauppaan ja ostin liimapuulevyä ja Tuontitukusta löysin riittävän kapeat takorautaiset vetimet kahvoiksi. Sirkkeliin ei löytynyt ohjainta, enkä oikein luottanut omiin taitoihini sirkkelöidä palasia vapaalla kädellä suoraan, mutta onneksi mieheni sai tämän tehtyä. ❤

Tarkoitukseni oli käsitellä tarjotin samalla Zen Petsivahalla kuin vieressä oleva leipälaatikkokin, vaan purkinloppu ei ihan riittänyt ja kyseisen tuotteen valmistus oli (yllätys yllätys) lopetettu.. Lopulta käsittelin pinnat valkoiseksi sävytetyllä nestemäisellä karnabauvahalla, jonka tilasin Wanhasta Wiljamista.. Alimmassa kuvassa tarjottimen väri on lähimpänä todellisuutta..

Vihdoin sain tarjottimen koottua ja vaikkei se arvosteluasteikolla mikään kympin arvoinen olekaan niin tykkään kyllä lopputuloksesta! :) Tarjottimen mitoitin leipälaatikon viereen sopivaksi ja siinä säilyy kivasti kahvi- ja teetarvikkeet keittimien vieressä.

(Joulupukille olenkin kirjoittanut toiveeni Hile Designin suodatinpussitelineestä, joka sopisi tarjottimelle oikein hyvin, mutta jota en itse ikipäivänä raaskisi ostaa.. :D )

12 kommenttia:

 1. Kaunis! Minulla odottelee yksi tarjotin maalaamista, mutta miten se onkin joskus niin vaikea aloittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) joskus aloittaminen vaan on niin kovin vaikeaa...

   Poista
 2. Tuossa olisikin idea, sillä olen etsinyt juurikin tuon tapaista isoa tarjotinta. Niitä ei ole löytynyt riittävän suurta, joten täytyisi varmaan tehdä itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva tehdä välillä itse.. Mulla meinasi ongelmaksi koitua nuo vetimet, kun halusin ne nimenomaan tuohon kohtaan ja riittävän kapeita vetimiä sai etsimällä etsiä.. Mutta onneksi lopulta löysin! :)

   Mutta kurkistapa myös Wiinapuun (www.wiinapuu.fi) valikoimat, sieltä löytyy kivoja ja erikokoisia tarjottimia, myös isoja.. Minullakin taitaa olla tarve vielä toiselle tarjottimelle.. ;)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen minusta! 😊

  VastaaPoista
 4. Todellakin on hieno ja samalla käytännöllinen.

  Leppoisaa viikonloppua. Täällä aurinko pilkahtelee🌞

  Mulla On muuten pieni synttäriarvonta blogissa www.aarreaukusti.blogspot.com Lankaa ja puikot 🤗 Tulehan piipahtamaan

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Juuri kävinkin arvontaan osallistumassa, toivottavasti arpaonni suosii.. ;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja kestävä tarjotin. Meilläkin tarvittaisiin jotain kesyttämään kaaos leipälaatikon vieressä. Tuli muuten mieleen, että tällainen samanlainen sopisi myös jouluna laatikoiden tarjoiluun.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..