Edellisessä päivityksessä mainitsin, että tulossa on vielä toinen hyytelökakku. Mutta tästä taisikin tulla pelkkä harjoituskakku.. No kaikkihan ei aina voi onnistua. Kokeilin muokata oman appelsiini-valkosuklaa hyydykekakun reseptiä. Maku ei ollut mielestäni ollenkaan hyvä, joten en sen tarkempaa reseptiä laita.. Sen verran mainittakoon muutoksista, että korvasin valkosuklaan 100g:lla tummaa suklaata, lisäsin 200 g maustamatonta maitorahkaa, en laittanut ollenkaan appelsiinia ja vielä appelsiinimehun korvasin sitruunamehulla. Rahka maistui minun makuuni liikaa, ja sain pohjan keksi-rasvaseoksesta jotenkin kummasti liisteriä joka ei oikeastaan edes kovettunut jääkaapissa..
Kaksiväristä pursottamista olen ihaillut niin monissa blogeissa, ja vihdoin ja viimein löysin siihen ohjeet oikein kuvien kera. Tämän löydön tein Rouva Täytekakun blogista, linkki sinne tässä. Käytän pursotuksiin aina Flora Vispiä, jota ei nyt tietenkään ollut kuin yksi purkki enää jäljellä. Koko epäonnen kakun ympärille se ei tietenkään riittänyt, mutta sainpahan ainakin vähän testailtua. Harjoittelemista vielä riittää, mutta tässä nyt joitakin kuvia tämänkertaisista harjoitteluista. :)