Lämpimät voileivät valmistuu nopeasti, ja täytteitä voi vaihdella omien makumieltymysten mukaan. Tykkään tonnikalasta pitsoissa ja voileivissä, niinpä tästä täytteestä löytyy tonnikalaa. :) Leiväksi käy niin ruisleipä kuin vaaleakin, ja usein otan leivät suoraa pakkasesta sen kummemmin sulattelematta. Hyviä!
Tarvitset
leipää (käytin Pirkan Rouheviipaleita)
(margariinia)
ketsuppia
tonnikalaa
ananaspaloja
juustoraastetta
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä leivät pellille, sipaise margariinia ja ketsuppia päälle. Laita tonnikalat ja ananaspalat seuraavaksi ja viimeiseksi juustoraaste. Kuorruta uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..