perjantai 14. toukokuuta 2010

Lämpimät voileivät


Lämpimät voileivät valmistuu nopeasti, ja täytteitä voi vaihdella omien makumieltymysten mukaan. Tykkään tonnikalasta pitsoissa ja voileivissä, niinpä tästä täytteestä löytyy tonnikalaa. :) Leiväksi käy niin ruisleipä kuin vaaleakin, ja usein otan leivät suoraa pakkasesta sen kummemmin sulattelematta. Hyviä!



Tarvitset

leipää (käytin Pirkan Rouheviipaleita)

(margariinia)

ketsuppia

tonnikalaa

ananaspaloja

juustoraastetta

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä leivät pellille, sipaise margariinia ja ketsuppia päälle. Laita tonnikalat ja ananaspalat seuraavaksi ja viimeiseksi juustoraaste. Kuorruta uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..