Tänä vuonna kakun teossa menin kyllä helpoimman kautta.. Pohjat oli valmiita, eräältä pakastimen tyhjääjältä saatuja. Keitin itse väliin tulevan "moussen", ja lapset hoitivat loput. Kerma loppui vain vähän kesken, olisi pitänyt vatkata sitä tuplaten tai sitten antaa lapsille pienempi tylla.. :) Kakun sisällä on minttumoussea ja banaania, reunoilla Flora Vispiä. Koristeet lasten asettelemia jämäkoristeita.
Minttu"mousse"
2 dl kuohukermaa
2 pss Pätkiksiä
Kuumenna kerma kiehuvaksi, lisää pätkikset ja sulata hiljalleen. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. (Mousse kannattaa valmistaa mieluiten edellisenä päivänä.) Seoksen jäähdyttyä vaahdota sähkövatkaimella. Moussesta tulee tosi paksua. Siihen olisi voinut tässä vaiheessa vaahdottaa vielä purkillisen vispikermaa, mutta me laitettiin se nyt tällaisenaan..