tiistai 25. lokakuuta 2011

Syksyinen ristiäiskakku



Olimme viikonloppuna siskoni kaksosten ristiäisissä. Lupauduin tytön kummitätinä tekemään pikkuisten ensimmäiseen juhlaan täytekakun. Ja jospa en tällä kertaa luettelisikaan kaikkia virheitä, kuvat puhukoot puolestaan.. :)












Pohja 10 munan sokerikakkupohja (sivut- kohdasta löytyy kakkupohjat)


Kostutus maidolla


Täyte mansikkamousse


Reunukset pähkinäsuklaalevite




Mansikkamousse




14 liivatelehteä


5 dl Flora Vispiä


400 g maustamatonta tuorejuustoa


400 g ranskankermaa


600 g mansikoita


2 dl sokeria


4 tl vanilliinisokeria


1 dl vettä




Laita liivatteet runsaaseen kylmään veteen likoamaan. Soseuta mansikat. Vaahdota kerma. Sekoita kerman joukkoon tuorejuusto, ranskankerma, soseutetut mansikat ja sokerit. Kiehauta vesi, ja liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.




Pähkinäsuklaa-reunus




2 1/2 dl Flora Vispiä


200 g maustamatonta tuorejuustoa


350 g hasselpähkinälevitettä (Nutella) Laita purkki edellisenä päivänä jääkaappiin jotta jämäköityy ja saat pursotettavaa tavaraa!!




Vaahdota kerma ja sekoita muut joukkoon.




Onnea vielä hienoista nimistä Aada ja Veeti! =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..