maanantai 17. joulukuuta 2012

Pähkinäsuklaakeksit

Nämä ne vie kielen mennessään! :)


250 g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 rkl fariinisokeria
1 kananmuna
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl soodaa
200 g Fazerin hasselpähkinä-maitosuklaata

Rouhi suklaa. Sekoita jauhot keskenään. Vaahdota voi ja sokerit kevyesti. Lisää kananmuna voimakkaasti vatkaten. Lisää jauhoseos ja viimeisenä suklaarouhe. Nostele taikinaa pikkulusikalla käteen ja pyöritä palloiksi pellille. Jätä kunnon leviämisvara! Paista 200 asteisessa uunissa. Tarkkaile kypsyyttä. Kun reunat rusehtavat, ovat valmiita. Keksit saavat jäädä keskeltä pehmeiksi. Itse paistoin muistaakseni n. 10 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..