tiistai 22. elokuuta 2017

Morsiustytön mekko

Menneenä viikonloppuna juhlittiin veljeni häitä. Pitkän ajomatkan vuoksi päädyimme lähtemään reissuun vain kahden lapsen kanssa. Loput jaettiin kolmeen serkkulaan tähän lähistölle. Lähes 1500 ajokilometriä viikonlopun aikana kertyikin, vuokraamamme mökki kun sattuikin olemaan vähän väärällä puolella kaupunkia, ainakin juhlapaikkaan nähden.

Tokaluokkalaistamme, veljeni kummityttöä, oli hääpari pyytänyt yhdeksi morsiusneidoksi. Ensinnä piti kaikille neljälle morsiusneidolle tulla samanlaiset mekot, mutta meidän tytölle tilattu mekko olikin hänelle aivan liian pieni. Niinpä sain tilaisuuden tehdä itse.. Kuvasin toisten neitojen mekkoa päältä ja alta, että osaisin tehdä mekosta mahdollisimman samanlaisen. Ihan samanlaista pitsiä en toki löytänyt, mutta löytämäni pitsi onneksi kelpasi. Muiden neitojen mekoissa oli alunperin neljä pitsikoristetta ja niistä morsiamen äiti sitten otti kustakin yhden pitsikoristeen meidän neidin mekkoon ja niin kaikilla neidoilla oli (lähes) samanlaiset mekot. Minä olin vain ensin kiinnittänyt koristeet väärin, niin että niitä fiksailtiin vielä kirkon pihalla ennen tilaisuuden alkua. :)
Itseäni häiritsi hirveästi tuo mekon ja koristeiden väriero. Nappasinkin koristeet juhlan jälkeen pois.
Kaava: Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin / Merili hieman muokattuna, koko 134 cm
Kankaat: Kangaskapina ja Porin Eurokangas

***

Ihanat, pienet häät takana. Koristelut niin kauniit ja hääparin näköiset. ❤
❤❤❤

10 kommenttia:

 1. Aivan mahdottoman sievä mekko ja suloinen koko tyttönen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Olen juhlan jälkeen löytänyt mekosta kammottavan virheen, mutta toivottavasti sitä ei ole kukaan muu huomannut. ;)

   Poista
 2. Ihastuttava mekko suloisella morsiusneidolla. Minäkin pääsin häihin vieraaksi viime viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Häihin on aina kiva päästä.

   Poista
 3. Häät on ihania! Suloinen pieni morsiusneito kauniissa mekossa.

  VastaaPoista
 4. Onpa tytölläsi ollut ihana tehtävä häissä, kaunis mekko! Mekin oltiin viime viikonloppuna serkkuni häissä :). Ne ovat aina ihanat ja tunteikkaat juhlat, nyt sattui vielä kaiken lisäksi oma hääpäivä samalle päivälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluisa, mutta jännittävä tehtävä. :) Kiitos. Myöhästyneet onnittelut hääpäivästä teille! ❤

   Poista
 5. Suloinen morsiusneito ❤️ Minusta on aivan ihana mekko eikä koristeet liikaa pomppaa esiin 😊 Minäkin pyysin aikoinani kummityttöäni siskonsa kanssa pitämään koreja, joista sai heitto riisiä ottaa 😊 Itse koristelin korit ja tytöt sitten saivat ne itselleen. Ovat kuulemna vieläkin 10 vuoden jälkeen tallessa 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ❤ Luultavasti väriero häiritsikin ainoastaan minua. :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..