Eilen järjestimme kaveriporukalla yllätyssynttärit eräälle neljäkymppiselle saunomisen, uimisen ja syömisen merkeissä. Nyyttärimeiningillä saatiin kasaan aivan yltäkylläinen herkkupöytä. Minä otin kontolleni täytekakun teon.
Edellistä kakkua tehdessä (viime viikolla) päätin seuraavalla kerralla kokeilla moussella täytettyä ja päällystettyä kakkua ja pianpa pääsinkin tätä toteuttamaan! Mansikkamoussen tein hyväksi havaitsemallani Pullahiiren ohjeella, mutta tällaiseen kakkuun jossa täyte tulee myös päälle, olisi liivatetta saanut olla 1-2 enemmänkin. Tällä liivatemäärällä kakku ehti kuljetuksen aikana hieman sortumaan.
Kakkupohjaksi tein 6 munan gluteenittoman sokerikakkupohjan jonka paistoin 23cm vuoassa (tai no, ihan koko taikina ei mahtunutkaan yhteen vuokaan ja osa taikinasta paistui pienemmässä vuoassa..). Kokosin kakun tarjoilulautaselle 25cm irtopohjavuoan reunojen sisään jotta sain moussea myös reunoille. Näin vältyin reunojen pursottamiselta. :D
Onpa hurjan hieno kakku. Todella herkullisen ja kauniin näköinen. Olet taitava 👍👍🤗
VastaaPoistaKiitoksia! :D
PoistaOijoi kun näyttää herkulliselta:) ja varmasti maistuu myös! Näppärä olet♥ Leppoisaa viikonloppua♥
VastaaPoistaKiitos! :) Tällä ohjeella tulee kyllä väkisinkin herkkua.. Mukavaa viikkoa!
PoistaIhanaakin ihanampi kakku. Moussetäytteet ovat kaikkein parhaita!
VastaaPoistaKiitos! ❤ Niin kyllä ovat.. :)
PoistaHerkullisen näköinen! Nam! 😋
VastaaPoistaOli kyllä herkkua! :)
Poista