perjantai 22. huhtikuuta 2011

Jauheliha-juustorulla



Eilen tuli uusin Kodin Kuvalehti, ja ajattelin selata sen nopsaa ennen ruuan laittoon ryhtymistä.. Onneksi tein niin, sillä sieltä löytyi niin hyvän oloinen ohje jauheliha-juustorullasta, että teinkin sitten sitä ruuaksi.. Kaikkia aineita minulla ei kaapeista löytynyt, mutta soveltamalla tästä tuli silti oikein hyvää!! Korvasin oliivit (1 dl) ja aurinkokuivatut tomaatit (1 dl) ketsupilla.. Sipuli oli ainut jota ehkä olisin puuttuvista aineksista kaivannut.. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla! Kaveriksi sopisi oikein hyvin jokin vihreä salaatti!! Kuva on taasen hiukan huono, tajusin tänään kuvatessa, että linssissä on jotakin töhnää.. Toivottavasti siis seuraavissa päivityksissä kuvat on hiukan parempia!! :)





Jauheliha-juustorulla (noin 12 palaa)


 


6 dl maitoa


3 kananmunaa


2 1/2  dl vehnäjauhoja


1 tl suolaa


1/2 tl mustapippuria


50 g voita sulatettuna (käytin rypsiöljyä)


 


Täyte:


1 sipuli (kannattaa laittaa, itselläni tämä puuttui!!)


400 g jauhelihaa


1 rkl voita tai öljyä


3 rkl ketsuppia


100 g maustamatonta tuorejuustoa


150 g juustoraastetta


2 rkl jauhelihamaustetta


 


Pinnalle:


1 dl juustoraastetta


 


Lämmitä uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja maito keskenään, lisää joukkoon muut taikinan ainekset ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Kumoa puhtaalle leivinpaperille. Tee täyte pannukakun paistuessa. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota silppu jauhelihan kanssa pannulla rasvassa, mausta jauhelihamausteella. Lisää ketsuppi ja tuorejuusto. Sekoita ja kääntele seokseen juustoraaste. Levitä seos pannukakkulevylle. Kääri rullalle ja nosta pellille. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..