Eilen vietettiin vielä kaksosten synttäreitä sukulaisten ja kummien kesken. Tein voileipäkakut pakkaseen jo muutama viikko sitten, aamulla otin jääkaappiin sulamaan ja niiden sulettua kuorrutin ja koristelin. Kun silloin tehdessä maistelin ylijääneitä täytteitä, ajattelin että meetwurstin maku tuli liian voimakkaana läpi, mutta nyt oli maut tasaantuneet sen verran, että meetwutstikin maistui juuri sopivasti.
Voileipäkakku (1 iso tai 2 pienempää)
n. 1 1/2 pkt ISO Grahampaahtoleipää
kostutus lihaliemellä (n. 1- 1 1/2 dl)
Täyte 1
150 g meetwurstia
150 g ranskankermaa
1 tl sinappia
ripaus mustapippuria
Täyte 2
400 g italianaslaattia
Täyte 3
200 g kinkkukuutioita
170 g punaista paprikaa
1 tlk ananasta
200 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 tl sinappia
ripaus valkopippuria
Kuorrutus
400 g Philadelphia tuorejuustoa
2 dl majoneesia
Koristeet
1 ruukku Frisee-salaattia
1 ruukku persiljaa
1/4 rs viinirypäleitä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
Poista paahtoleivistä reunat. Kokoa voileipäkakku esim. suoraa tarjoilualustalle tai leipävuokiin. Kostuta leipiä lihaliemellä sitä mukaa kun täytät ja kokoat kakkua/kakkuja. Täyte 1: Pilko meetwursti pieneksi. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella, mausta sinapilla ja mustapippurilla ja sekoita joukkoon pilkottu meetwurstit. Täyte 3: Kuutioi paprika pieneksi. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella, mausta sinapilla ja valkopippurilla. Sekoita joukkoon kinkkukuutiot, kuutioitu paprika ja valutettu ananasmurska. Kuorrutus: Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella ja sekoita majoneesi joukkoon. Koristele mielesi mukaan! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..