torstai 13. lokakuuta 2016

Villasukat ystävälle

Ystäväni täyttää ensi viikolla pyöreitä. Järjestimme pienellä porukalla hänelle jo hieman etukäteen yllätyssynttärit. Kokkailtiin itse oikea ravintolaillallinen ja saunottiin päälle.

Kimppalahjan lisäksi halusin muistaa myös jollain itse tehdyllä. Valintakin oli helppo, sillä ystäväni on villasukkien suurkuluttaja. Itse olen vasta parisen viikkoa sitten kaivanut ne tavalliset sukat kaapinperältä. Alun ahdistuksen jälkeen on sukkiin taas tottunut ja on sitä pakkasöiden jälkeen omatkin varpaat välillä jopa villasukkia kaivanneet..
Lyhytvartiset villasukista tuli vähän vahingossa. Olin ajatellut virkata yläosaan jonkin nätin pitsikuvion, mutta sitkeästä yrittämisestä huolimatta en onnistunut löytämään juuri sitä mallia minkä joskus jossain olen nähnyt ja jonka olisin tähän halunnut. Ja koskapa viimetippa, niin siksikin varret jäivät näin lyhyiksi. Virkkasin piparkakkureunukset samaisena aamuna, kun yllätysjuhlat olivat. :)

6 kommenttia:

 1. Minä olen pitänyt villasukkia jo monta viikkoa :). Ihanat juhlat olette järkännyt, villasukkien suurkuluttajaa lahjasi varmasti ilahdutti kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätysjuhlat onnistui kyllä huippu hienosti, kukaan ei onneksi vahingossa paljastanut yhtään mitään etukäteen. :)

   Poista
 2. Kauniit sukat ❤! Niin me vaan ollaan erilaisia, mulla on villasukat olleet kesälläkin jalassa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä.. Mulle ei kyllä kesällä villasukkaa jalkaan saisi.. :)

   Poista
 3. Ihana lahja ja yllätysjuhlat, kuulostaa mahtavalta <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..