sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kinuskinen daim-hyydykekakku


Tätä moussea olen aikaisemmin tehnyt täytekakun väliin. Viime vuonna äitienpäivänä kun olin töissä, mieheni oli silläaikaa tehnyt lasten kanssa äitienpäiväkakun ja väleihin tätä moussea. :) Nyt halusin tehdä tästä hyydykekakun, ja hyvää se oli näinkin. En muista mistä olen sen alkujaan löytänyt, jostakin blogista kopsinut kansiooni, mutta jäänyt jälleen laittamatta ylös, että mistä..

pohja:

200 g kaurakeksejä

80 g sulaa margariinia


täyte:

3 dl vispikermaa (laitoin 2,5 dl Flora Vispiä)

200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta

1 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

1 dl kinuskikastiketta

2 tupla-daimia murustettuna

5 liivatelehteä

tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut. Sekoita tasaiseksi. Kiehauta tilkka vettä. Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..