perjantai 15. lokakuuta 2010

Suklaaneliöt


Kokeilin Touhukkaasta keittiöstä löytynyttä Suklaaneliöiden reseptiä. Tämä oli tosi hyvää, ja päällinen ihanan suklainen, onhan se oikein oikeasta suklaasta tehtykin!! Kokeilin muutamaa erilaista koristelua.



Suklaaneliöt (pellillinen)


pohja:

3 kananmunaa

3 dl sokeria

150 g voita

5 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

1 dl kevytkermaa

1 dl maitoa


kuorrutus:

1 dl kevytkermaa

200 g maitosuklaata


Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää siivilän läpi taikinaan vuorotellen kerman ja maidon kanssa. Vältä turhaa sekoittamista.


Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Ota kattila liedeltä. Sulata joukkoon suklaapalat. Levitä kuorrute piirakkapohjalle. Koristele haluamallasi tavalla. (vasemmalla hasselpähkinärouhe, oikella keltaista Wiltonin koristelugeeliä sekä sokerihelmiä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..